Het Grote Vaccinatie Debat  15 december 2013, Healing Sound Movement (HSM) Televisie, olv John Consemulder, Neuropsycholoog en schrijver van De Zoete Wraak , over de giftigheid van Aspartaam.http://www.bol.com/nl/p/de-zoete-wraak/9200000019324141/

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a5oVnDzxeJA

Aanleiding van het debat is de aankondiging dat zwangere vrouwen voortaan een kinkhoest vaccin zullen krijgen.

 

Gasten zijn Desirée Röver, Dr. Hans Moolenburgh en Door Frankema

 

Desirée Röver http://www.desireerover.nl/ is een moeder die een kind van 2 aan chemotherapie verloor heeft. In dat proces heeft zij een groot wantrouwen gekregen tegen de  medische wereld, en heeft het verder onderzocht. Via deskundigen heeft zij gehoord over een verband wat zou bestaan tussen shaken baby syndrom, wiegendood en vaccinatie.

 

Shaken Baby Syndrom (zie ook appendix 160 )

Het immuunsysteem haalt vitamine C uit het lichaam om zich te verweren tegen de giffen van vaccins. Vitamine C zit in collageen, Als de vitamine C uit de botten wordt gehaald, wordt de collageen uit de botten gehaald, en daarvan worden de botten zwak, en daardoor komen de kneuzingen.

 

Dus ouders worden gearresteerd voor het mishandelen van hun kind, terwijl het door vaccinatie schade komt. Bewijs hiervoor kan gevonden worden in een laag vitamine C gehalte gecombineerd met een hoog antihistamine gehalte in het bloed van de overleden babies.

 

Alleen is het moeilijk een arts te vinden die aan de onderzoeken mee wil werken, en moet je dan ook nog afwachten of de resultaten eerlijk worden weergegeven.

 

Aluminium

Aluminium, wat in vaccins zit, verandert de eiwitten.

 

Tests zijn onbetrouwbaar

Tests voor de veiligheid van vaccinaties zijn onbetrouwbaar. Immers alleen de effecten van 2 dagen worden gemeten, maar kanker kan zich in een periode van 10 tot 50 jaar manifesteren. Daarnaast kun je wat iets bij dieren doet niet automatisch extrapoleren naar mensen.

 

Polio vaccins en hersentumoren

Stof die via polio vaccins in de jaren 50 naar binnen kwam, kwam ook in hersentumoren voor van oude mensen die in die tijd gevaccineerd waren.

 

Vitamine C

Natrium ascorbaat, oftewel vitamine C bestrijdt alle ziekten. Hoge gehaltes vitamine C bestrijden alle ziekten. Bij Polio , bij 60 zieken waarbij sommigen aan het beademingsapparaat zaten, zijn alle 60 genezen bij behandeling met Vitamine C. Desirée Röver verteld dat ze ladingen vitamine C in haar voorraad kast heeft.

 

Bjwerkingen Kinkhoest vaccin

-Volgens Desirée creëert het kinkhoest vaccin encefalitis Wat wij autisme noemen is SSPE, een soort encefalitis (hersenvliesontsteking)

 

Dit was schijnbaar 30 jaar geleden al bekend,  tenminste als een stapel documenten in een bibliotheek in Engeland waar het stempel “geheim”op stond  authentiek is.

 

In Tsjaad hebben ze 500 kinderen ingeënt, Daarvan werden 106 ziek, De kinderen konden niet ophouden met schokken , convulsies, ze hadden zwaar neurologisch schade.

 

 

-Schijnbaar wordt het Kinkhoest vaccin gebruikt door artsen om hersenontstekingen bij laboratorium dieren te veroorzaken.

 

-Het kinkhoest vaccin schijnt ook vaak hersenhuilen te veroorzaken, waarbij babes onophoudelijk huilen nadat ze een vaccin gehad heeft. Volgens Desirée door de hersenschade die ze oplopen door het vaccin.

 

-Aluminiumhydroxide, wat ook in vaccins zit, schijnt ook bij laboratorium dieren gebruikt om epileptische aanvallen te veroorzaken.

 

-Thiomersal: kwik, wordt gebruikt als conserveringsmiddel.

 

(In het BMR vaccin heeft nooit kwik gezeten, die zat in de DKTP, maar niet in infantrix vaccin wat in 2004 is ingevoerd.)

 

Groene vaccins zijn volgens  Desirée een farce. “Vergif kan je niet groen maken. “zegt ze.

 

-Pindaolie zit ook in vaccins, er wordt een verband vermoedt tussen de pindaolie in vaccins en het verhoogde aantal pinda allergieën.

 

Gif in moeders, gif in babies,  geplande pandemiën, gif in vaccins,gif in kinderen

Als de moeder zwanger is, en die heeft amalgaam in de tanden, komt daar 30% meer van in het bloed van de babies dan in de moeders.

 

Bij iemand die Amalgaam uit vullingen haalde kwamen mensen met MS in rolstelen binnen, en ze liepen weer naar buiten.

 

Vogelgriep is volgens Desirée Röver een laboratorium geplande pandemie.

 

“Vaccins kunnen nooit de oorzaak zijn van de schade.”

 

In vaccins zitten ook geaborteerde babies.

 

Ook apennieren, hondennieren en kippeneieren.

 

Op haar website heeft Desirée Röver alle ingrediënten staan die producenten vertellen dat in vaccinaties zit, er kunnen er nog meer in staan. ( zie https://www.borstvoeding.com/files/DesireeRover.pdf ) Zij heeft een bumpersticker: vaccinatie is kindermoord!

 

Dr. Rebeccah Carley zegt : “vaccinatie is massa destructie”

http://www.drcarley.com/

 

Eczeem, Astma, ADHD, autisme

Symptoom bestrijding:

Volgens Desirée is vaccinatie essentieel voor de politie staat..

Eerste manier om giffen kwijt te raken is diarree. Dr. geeft een middel tegen diarree. Dan proberen de giffen het lichaam te verlaten via de huid. Dr. geeft iets tegen eczeem. En zo wordt er aan symptoombestrijding gedaan in plaats dat de kern wordt aangepakt.

 

Bovenin de voedselketen zitten figuren die exact weten wat ze aan het don zijn, daar is ze van overtuigd.

 

Dr. Hans Moolenburgh, huisarts in ruste, hoofd anti fluoridering beweging in Nederland,  http://nvkp.nl/informatie/ervaringsverhalen/casussen-dr-hans-moolenburgh/legt uit dat toen in 1952 het kinkhoest vaccin ingevoerd werd,  kinkhoest allang onder controle was vanwege verbeterde hygiënische omstandigheden. Dat onder controle zijn werd toen toegeschreven aan het anti kinkhoest vaccin, terwijl dat een leugen was, vergelijkbaar met de muis die samen met de olifant over de brug loopt en zegt “Wat lopen we lekker te stampen hè?

 

Naast  gifvrij eten hielp een homeopathisch middel  tegen de gevolgen van vergiftiging door vaccinaties, Nozode genaamd. Maar dat werd verboden, en is nu nergens meer te krijgen!

 

Heel dat vaccineren komt van folklore, vanwege melkmeisjes die geen pokken zouden krijgen vanwege stoffen aan de uiers van koeien.

 

Siyenne is toen met rundermengsels gaan experimenteren op zijn kind, die autistisch werd en op zijn 20ste overleed.

 

Pasteur is met een vaccin tegen hondsdolheid gekomen.

Pasteur was een  protégé van Rothshield.

 

Niet wetenschappelijk bewezen betekent gewoon dat iets niet is onderzocht.

 

Wiegendood was niet bekend tijdens zijn studie. Naarmate vaccinaties toenamen namen de wiegedoden toe.

 

Lag niet aan buikligging, benauwde kinderen rollen gewoon op hun buik als ze het benauwd krijgen.

 

Er zat 30 jaar kwik in DJKTP entingen.

Kwik is een heel gemeen gif wat elke beschadigt.

Van één vaccinatie, krijgt elke cel 4 tot 5 atomen kwik! Helemaal niet weinig dus, het is heel veel kwik wat een kind binnen krijgt van één vaccin.

 

Hoe eerder je een kind in ent, hoe groter de hersenschade!

 

En nu worden zwangere moeders ingeënt!

Onderzoek 2011 Russel Blaylock:

 

In de 6de week krijgen kinderen 7 verschillende giffen. Giffen slaan zich op in vetweefsel, en bij babies zit het meeste vet in de hersenen.

 

Als reactie op die giffen gaat de baby exitotoxine produceren. Dat geeft plaatselijke ontstekingen

 

99% van de gevaccineerde kinderen krijgen plaatselijke hersenontsteking.

Daardoor gaat hersenweefsel verloren.

 

Na 15 maanden heeft een kind 32 porties ziektekiemen.

 

Het aantal neurologische aandoeningen gaat volgens Dr. Moolenburgh explosief groeien.

 

Als een vaccin onbetrouwbaar is gebleken dan wordt die niet meteen uit de roulatie gehaald, dan wordt het opgespoten.

 

Verduidelijking van John Consemulder: die exitotoxines, die ook in aspartaam zitten,  zorgen voor een enorme vrije radicalen reactie in de cellen waardoor jaren later nog kanker kan ontstaan. Ze beschadigen het DNA, botsen door de celwanden heen en terug, en laten een vicieuze cirkel van vernietiging achter.

 

Door Frankema: http://www.vaccinvrij.nl/ heeft twee kinderen die niet gevaccineerd zijn.Ze vertelt hoe ze daartoe gekomen is en van alle tegenstand die ze heeft gehad. Haar kinderen en alle niet gevaccineerde kinderen zijn heel erg gezond. In vaccinaties zit niets wat kinderen gezond maakt. Geen enkele voedingsstof. Het is een brouwsel chemische giffen met wat pus. Erg vies. Zij is ontdekt en gelanceerd door http://www.wanttoknow.nl/ Coutinho en Oosterhout beweren dat er geen giffen in vaccins zitten. Wat vaak als gevolg van ziekte wordt gezien is in feite het gevolg van ondervoeding. Artsen hebben 8 jaar met neus in de boeken gezeten, terwijl moeders 3 miljoen jaar aan ervaring hebben.

 

Verder lezen: http://www.vaccinatiesdoorgeprikt.nl/

http://www.blaylockreport.com/

 

John: Is het moment van het kinkhoestvaccin toedienen aan zwangere vrouwen niet het moment dat de wereld wakker kan worden omdat dit zo belachelijk is?

 

Door Frankema:

-honderd mensen kunnen iets beweren, en één kan de waarheid weten. Als je iets wil weten, dan moet je het omgekeerde aannemen van wat de kranten zeggen.

John is met "Want to Know" naar Oosterhout en Coutinho geweest:

Waar gevaccineerd is komen meer epidemieën, waar de hygiëne wordt verbeterd verdwijnen epidimieën juist.

 

Derde mazelen, 3 en een half waterpokken, 4 de bof, wat later kinkhoest, nooit als zuigeling!

 

Vaccineren heeft niet weerstand tegen ziektes gegeven.

 

Dr. Hans Moolenburgh:

Polio vroeger, was altijd in augustus. Een groot aantal kinderen kreeg buikgriep.  Kinderen met verminderde immuniteit kregen dan polio. Het grootste aantal kinderen kreeg dus alleen de buikgriep, en niet de polio. 

 

Bij algemene inenting tegen polio zijn er net zoveel verlammingen bijgekomen, maar dan niet door polio, maar door hersenvlies ontsteking, die door de inentingen kwamen.

 

Hepatitis B, wordt ingespoten bij babies van 1 dag, en geeft vreselijke immunologische reacties.

 

Bij de bevrijding in 1945 namen de Canadezen hepatitis A mee. Door vieze spuiten ontwikkelde zich hepatitis B. Hepatitis B is een ziekte van verslaafden omdat ze vieze spuiten gebruiken en van homofiele mannen omdat ze bloedingen aan hun anus krijgen. Er is dus geen enkele reden dat babies tegen deze vorm van hepatitis ingeënt zoden moeten worden. De reden dat dit toch werd gepropageerd was dat het anders discriminatie zou zijn tegenover degenen bij wie het voor komt. Gelukkig is dat niet doorgegaan toen.

 

Maar nu heeft de minister van Volksgezondheid met één pennenstreek gezegd dat er bij babies geënt moet worden tegen hepatitis B. Er is daar geen een protest tegen gekomen, het is er gewoon doorgekomen.

 

Het kinkhoest vaccin vervangen. Toen hebben ze bepaalde giffen eruit gehaald, het acellulaire vaccin geeft even veel narigheden als cellulaire vaccin tegen kinkhoest.

 

Idioterie van Mexicaanse griep, had niet veel om het lijf, maar toch moest de hele wereld geënt worden. Eieren ging te langzaam, toen hebben ze daar kanker eiwitten voor in de plaats gebruikt. Iedereen die ingeënt is tegen de Mexicaanse griep heeft kanker eiwitten binnengekregen. We weten niet wat het gedaan heeft, maar waarschijnlijk zal iedereen die kanker had daarmee net de finale zet hebben gehad waardoor die doodging.

 

Bij een ander vaccin gebruiken ze niertumoren van cockerspaniëls. Die worden dan bij mensen ingespoten.

 

Bij duizenden katten ontstaat bij de plaats van vaccinatie en sarcoom. Een meisje van 14 had ook een sarcoom ontwikkeld precies op de plaats waar de DKTP prik was gegeven. Ze is genezen, maar altijd aan de zwakke kant gebleven.

 

Dr. Moolenburgh noemt vaccineren Russische Roulette.

 

Vraag van John: hoe onethisch is dit?

Moolenburgh:

 

Artsen zijn erg gehoorzaam, ben je dat niet, dan word je door de beroepsgroep uitgekotst.

Het is voorbij ethisch of onethisch. Vaccineren is oerstom of oergemeen. Iets daartussen zit er niet.

 

Mazelen : daarvoor stopt de groei even, en daarna heb je een nieuw kind, langer, beter aanspreekbaar.

 

Kinkhoest, rust: homeopaath.

Moolenburgh: Zonnedauw: klein roze vleesetend plantje, zitten kleine druppeltjes, aan, dat geneest kinkhoest.

 

Door: je hoeft geen angst meer te hebben voor de oude ziektes, want die kwamen door vreselijk slechte hygiëne.

Moolenburgh: 99.8%  geneest spoorloos van kinkhoest.

 

 

Japan heeft besloten niet meer in het eerste levensjaar maar pas in het derde levensjaar te gaan enten. Daarna is kindersterfte in Japan in het eerste levens jaar enorm gedaald, en de mortaliteit vanaf de tijd dat geënt werd ging omhoog.

 

Door Frankema: er wordt nooit gecontroleerd met ongevaccineerde kinderen.

 

Moolenburgh:In de 19de eeuw: waren infecties het probleem.

Het grote probleem nu is giffen. Mensen zijn moe van de giffen. Ze moeten leren gezond leven zodat ze tintelen van gezondheid.

 

Leugens: Desirée Röver Dat deelname aan vaccinatieprogramma vrijwillig zou zijn krijg je pas te horen als het mis is gegaan.

 

Drama based mind control.

 

Desirée: Vaccinatie verraad band moeder kind. Moeder houdt kind vast terwijl één of ander idioot het kind inent.

 

Moolenburgh: Waar zijn de jonge artsen? Van de NOVIB, de homeopaten, ze weten het allemaal.

 

Desirée Röver: denkt dat artsen bang zijn, vanwege Sylvia Millekam effect.

 

Uitgever boeken, Lemniscaat

 

Moolenbugh: Artsen moeten alle ouderen inenten. €7000,- verdienen ze ermee. Arts heeft gezegd dat hij veel narigheid van de inenting ziet. Hij heeft al zijn patienten een brief gestuurd dat hij ertegen is maar ze wel moet inlichten. Hij kreeg het erg druk, verdiende niets want de ouders zagen er vanaf, maar hij voelde zich wel veel beter.

 

Moolenburgh: gemeen argument van consultatiebureaus: je maakt als je niet inent gebruik van de algemene immuniteit verkregen dankzij het feit dat anderen zich wel laten inenten. Dat is een leugen, want de infectieziekten zijn onder controle door hygiëne, niet door vaccinaties.

 

In 2008 is kanker doodsoorzaak nummer 1 geworden.

Coutinho hoofd GGD, is ontslagen omdat hij bloed van homoseksuelen had gebruikt voor iets anders dan mocht, en is vervolgens hoofd van de rivm geworden.

 

De heer Oosterhuis en Coutinho hebben nooit een patiënt gezien, dat zijn volslagen leken, geen enkele kennis op het gebied van geneeskunde, dus belachelijk dat zij zeggen wat wij met onze kinderen moeten doen.

 

Opmerking van iemand uit het publiek: Ze had gevraagd aan Schippers hoe ze dacht over alle meisjes die overleden en ziek werden van de het baarnoederhalskanker vaccin. Schippers had daar nooit aan gedacht.

 

John: Aspartaam , en 1000en chemicaliën, hebben ook weer interactie met elkaar.

 

Ze doen maar twee jaar onderzoek op proef dieren dus voordat de tumoren ontwikkelen.

 

Moolenburgh: Toen hij tegen fluoridering was, werd hij bedreigd. Grootste deel gezondheidsraad voor fluoridering.

 

Desirée Rover: film over HBV vaccinatiebaarmoederhalskanker

 

Desirée werd na twee zinnen afgekapt, terwijl mensen van voedingscentrum, RIVM, GGD, denken allemaal hetzelfde

 

Het verschil tussen vaccinatie en immunisatie:

Vaccinatie: is op een onnatuurlijke manier inbrengen van een ziekte wat je niet wilt hebben dat sensiteert het lichaam

Aluminium dient om de productie van immuuncellen op te jagen.

Maar als die aan het werk zijn kunnen de opruimcellen niet aan de slag.

De T cellen,is de opruimploeg. Die kan niet aan het werk, wat maakt dat zo’n infectie heel diep het systeem indringt.

 

Immunisatie betekent dat het hele lichaam aan het werk wordt gezet. Vrouwen die mazelen hebben gehad hebben minder kans op eierstokkanker. En na mazelen maken kinderen vaak een ontwikkeling door. Immunisatie is levenslang. Het is jouw hele immuunsysteem die die stoffen heeft aangemaakt. De normale manier waarop ziektes het lichaam binnen komen is via de slijmvliezen. Iga. Dus als immunisatie heeft plaatsgevonden houden de slijmvliezen de ziekte al tegen.

 

Moolenburgh, in 1948 coschappen gedaan bij kindergeneeskunde, heeft maar één kind gezien met leukemie.

 

30 jaar later, 1980, toen derde zoon coschappen deed kwam die op dezelfde kinderafdeling te werken. Zoon zag allen maar leukemie.

 

Tlymfocyten geven kanker cellen een kenmerk zodat andere lymfocyten, de zogenaamde vreetcellen,  weten dat ze het dat op kunnen eten. Dat gebeurt in elk lichaam 100000 keer per dag want elk lichaam produceert 10000 kankercellen per dag. Deze Tlymfocyten  worden specifiek geraakt door het kinkhoest vaccin, waardoor kankercellen niet meer als zodanig herkend en vernietigd worden door het immuunsysteem.

 

Desirée Rover: WHO heeft geheim document waarin het op deze manier mensen ombrengen als strategie wordt genoemd.

  1. Immuunsysteem uitschakelen.
  2. Het lichaam helemaal voldouwen met virussen en ander ongerief
  3. Het immuunsysteem volop aanzetten, dan wordt het immuunsysteem het grootste wapen van destructie.

 

Oude artsen die zeggen ik heb 200 gevallen van kanker gezien, en ik heb nooit kanker gezien in een ongevaccineerd persoon.

 

Desirée: geneesmiddelen fout woord: moet zeggen farmacijn

 

Door:Je neemt een A4tje, vouwt hem overdwars doormidden

 

Links wat maakt je gezond

Rechts wat maakt je ongezond

 

Balans 80/20

 

John: Ingolf de cameraman  heeft gezondheidsprijs gewonnen en gaat detoxificatiehuis opzetten (in plaats van ziekenhuizen)

Vitanes

 

Niet strijden tegen medische industrie, maar iets nieuws neerzetten.

 

Moolenburgh:

 

Uit publiek: Tim O Shea: Vaccinatie is geen immunisatie

 

Desirée: waar het ze uitkomt worden de cijfers geflateerd.

 

Mensen uit de overheid krijgen de banen in de farmaceutsche industrie.

 

Rumsfeld, bij aspartaam

Rumsfeld: ook geadviseerd bij vogelgriep

 

Hoofd fdA os en voormalig werkgever bij Monsanto.

 

Gezondheid is de enige vorm van immuniteit.

 

Desirée: een moedige psychiater is gestopt want hij was tegen het elektronisch patientendossier.

 

John: onderdrukking van geneesmiddelen van kanker.

 

Alle kruiden die intercontinentaal vervoerd zijn bestraald. Iedere voedingsstof van buiten europa is kapotgemaakt.

 

Medifoton, www.fotonentherapie.nl

Fotonen zetten lichaamscellen weer aan het werk.

Floww

Moolenburgh: ligt erboven, fysieke i hset zwaarste, dus als je iets met energievelden doet, ga je erboven zitten.

 

 http://healingsoundmovement.com/

Gewoon Genietend Gifvrij Gezond dieet en verzorging (G4dv) | Naturally, Happily, Healthily, Toxin Free Diet and Care (e4dc) | Index | Information on vaccinations on this website: | Information on cancer on this website | links | Wie ben ik? Who am I? | OOR4U Guilde | Voorwoord en Inleiding Geraffineerdesuikergevoeligheid, en contactgegevens Scentses | | Wat is geraffineerdesuikergevoeligheid en Waarom worden bij geraffineerdesuikergevoeligheid sommige suikers wel en andere niet verdragen? | Wat is suiker? Bouw van suikers/koolhydraten | Snelle en langzame suikers | Bloedsuikerspiegel en hormonen | Wat is het verschil tussen tot nu toe omschreven hypoglykemie en geraffineerdesuikergevoeligheid? | Het verschil tussen hypo's en hypers bij suikerziekte , bij hypoglykemie en die bij geraffineerdesuikergevoeligheid. Waarom blijft de adrenaline reactie aanhouden?Hoe is het mogelijk dat er zo snel na geraffineerdesuiker inname al een reactie plaat | Verschillende soorten hypoglykemie en andere hormoongebonden complicaties bij geraffineerde koolhydraten vertering/opname en bloedsuiker instandhouding Overeenkomsten en Verschillen tussen Geraffineerdesuikergevoeligheid en ADHD | Kunstmatige suikers | Geraffineerdesuikergevoeligheid in de praktijk | Gifvrij dieet en Gifvrije verzorging | Waarom is de informatievoorziening over E-nummers en plotselinge extreme humeurigheid na inname van geraffineerde suiker zo gebrekkig?Misinformatie en schijnonderzoeken over plotselinge extreme humeurigheid na inname van geraffineerde suikerInformatieve | Informatievervuiling: Onwetendheid, Slordigheid, of Opzettelijke Misleiding? | Conclusie | Bronverwijzingen | Bijlagen 1 t/m 7monosachariden, 2. Disachariden, 3 polyol, 4 producten met aspartaam, 5 Giftige E nummers in degelijk lijkende produkten, 6 Safety card Natronloog of te wel E524, toevoeging van sommige cacao merken!, 7 Soja, | Appendix 8 Sucralose | Bijlage 9 Vitaminen, Mineralen, Sporenelementen, Eiwitten, Vetten, Koolhydraten in Voedingsmiddelen, Kruiden | Bijlage 10 Toxic Ingredients You Should Avoid | Bijlage 11 Bijwerkingen Ritalin(Methylfenidraat) | Bijlage 12 Aspartaam, hoe een stof wat gaten in de hersens van muizen brandt veilig voor menselijke consumptie werd bevonden. | Bijlage 13 Hypoglycemia | Bijlage 14 Budwig | Bijlage 14a Geitenmelk: waarom het lichter verteerbaar is dan koemelk | Bijlage 15 E nummers | Bijlage 16 Cadeaus om te vermijden | Bijlage 17: Dieetmaatregelen tegen kanker | Bijlage 18 "Hoe tanden in elkaar zitten." | Bijlage 19 kankercellen uitroeien door suikers te vervangen door gezonde vetten | bijlage 20 meer over kankergenezing | bijlage 21 Zuurzak Soursop | Bijlage 22 Crisis en oplossingen: roggker=recht op gezondheid, geluk, kennis en rechtvaardigheid | Bijlage 23 Milieuschandalen (hier stond eerst de G4dv, die is verplaatst naar de beginpagina) | Bijlage 24 Het Echte Nieuws over gif in het milieu | Bijlage 24 a Hout | Bijlage 25 vooronderzoek dieet en verzorging | Bijlage 25 a.Vooronderzoek dieet en verzorging | Bijlage 25 b Vooronderzoek dieet en verzorging | Bijlage 25c Vooronderzoekdieet en verzorging | Bijlage 25 d vooronderzoek dieet en verzorging | Bijlage 25 e vooronderzoek dieet en verzorging | Bijlage 26 Vooronderzoek TVtandpasta | Bijlage 27 Voorbeelden van de denkfout in de Westerse Medische Wetenschap, waardoor ze steeds de plank misslaan als het aankomt op bepalen wat gezonde voeding is: Calcium en beta caroteen | Bijlage 28 Kruiden | Bijlage 29 Vitamines, Mineralen, eiwitten, vetten em koolhydraten | bijlage 31 Schema voedingsmiddelen:vitamines, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten | Bijlage 32 Schema Bedenkelijke stoffen, E-nummers, toevoegingen, giffen | Bijlage 33 kankerbestrijding | bijlage 34 Het gevaar van pinda's | Bijlage 35 Proteïnen in yoghurt | Bijlage 36 Eten uit de natuur | Bijlage 37 Superfoods: a.Aloë Vera, b.Omega 3-6-9 olie, c.Kefir, d.Kombucha, e.Yoghurt, f.Cranberrysap,g. Gember, h.walnoten, i. zonnebloempitten, j. bosbessen, k.zeewier, l.wortelsap, m.ginkgobiloba,n. guldenroede, o.peu dárco, p. driekleurig | Bijlage 37 a. Aloe Vera | Bijlage 37.b. Omega 3 saus | Bijlage 37. c Zelf Kefir maken | Bijlage 38 The Problem with Wheat | Bijlage 39 Waarom Himalayazout? | Bijlage 40 Benefits of Goats milk over Cows milk | Bijlage 41 The problem with most vegetable oils and margarine | bijlage 42 for healthy bones calcium, vitamin D, vitamine k2, magnesium, trace elements | Bijlage 43 The dangers of acrylamide (carbohydrates baked above 210 degrees Celcius) | Bijlage 44 Gevaren van plastic, aluminium en andere verpakkingsmaterialen | bijlage 45 Dangers of Fishoil and better sources for omega 3 | bijlage 46 fruit tegen kanker (aardbeien, cranberries etc) | bijlage 47 Hoog tijd voor een nieuwe schijf van 5 | bijlage 48 Uitleg hoe inentingen autisme veroorzaken door glutamaat productie in de hersenen te stimuleren wat schadelijk is voor de hersenen en voor de hersen ontwikkeling | bijlage 49 Korte Geschiedenis van Monsanto, pagina van Dr Mercola± In Amerika vechten ze voor wat hier heel gewoon is±etiketten waar op staat wat er in voedsel zit. | Bijlage 50 Nep ADHD diagnoses | Bijlage 51 Vrouw vertelt over uitgelekt NASA document over oorlog tegen de mensheid | bijlage 52 Bij medicijn dat zogenaamd cholesterol verlaagd juist 52$ hogere kans op plak in de aderen rondom het hart/ 52@ higher chance of heart plaque when tajking certain cholesterol lowering medicines. | Bijlage 53 Welke oliën zijn veilig om te verhitten? | Bijlage 54 Dr Mercola over Genetisch Gemanipuleerd voedsel | bijlage 55 Dr Mercola: genetisch gemanipuleerd voedsel: ontworpen om insecten te doden, maar het maakt ook onze cellen kapot. | Bijlage 56 Dr Mercola Alzeheimer detectie methode, en g4dv ook preventief voor Alzheimer | Bijlage 57 Het einde van het antibiotisch tijdperk aangebroken door toenemend aantal antibiotica resistente bacteriën, Ook hierop is de g4dv een antwoord. | Bijlage 58 Vaccinaties gaan om geld, niet om ziektebestrijding | Bijlage 59 Artikel Dr. Mercola over kankerverwekkende zaken in persoonlijke verzorgings- en huishoud producten | Bijlage 60 Dr. Mercola: Pesticiden kunnen neurologische schade aanrichten, gebruik liever etherische olie voor huisdieren en plant liever goudsbloem in de tuin | Bijlage 61 5 miljoen chronisch zieken in Nederland, zorg VS ook waardeloos | Bijlage 62 Gevaar vaccinaties | Bijlage 63: Gevaren antibiotica in vlees (artikel va Dr. Mercola) | Bijlage 64: Gevaren Testosteron behandeling | Bijlage 65 transvetten zijn de boosdoeners, verzadigde vetten zijn juist goed! (Dr Mercola) | Bijlage 66: Hippocrates Health Institute | Bijlage 68:NVWA hoge boetes voor gezondheidsclaims | Bijlage 69: Voor een gezond hart heb je gezonde vetten nodig | Bijlage 70 Eieren moet je bewaren op kamer temeratuur, niet in de koelkast! | Bijlage 71: Gevaren van niet gefilterd water | Bijlage 67:Boetes voor het zeggen dat iets buiten de farmaceutische industrie gunstig voor de gezondheid is | Bijlage 72 Vitamine D bronnen | Bijlage 73 Chiazaad voedingsinformatie | Bijlage 74: Voordelen van gefermenteerd voedsel | Bijlage 75 9 voedingsmiddelen die je nooit moet eten | Bijlage 76 Top 10 artikelen van Dr. Mercola van 2013 | Bijlage 77: Dr Mercola: De beste wapens tegen griep. | bijlage 78 The secret of longevity | bijlage 79 Het Grote Vaccinatie Debat 15 december 2013 | Appendix 80 Lead Developer Of HPV Vaccines Comes Clean, Warns Parents & Young Girls It?s All A Giant Deadly Scam | Biijlage 81 How Grazing Cows Can Save the Planet, and Other Surprising Ways of Healing the Earth | Bijlage 82 De Verborgen Gevaren van Vaccinaties | Bijlage 83 CDC Admits as Many as 30 Million Americans Could be at Risk for Cancer Due to Polio Vaccine | Bijlage 84 We hebben 100 keer meer microben dan cellen in ons lichaam. De meeste helpen ons. Zullen we hun ook helpen? | Bijlage 85 Belang van licht en slaap | Bijlage 86 Artikel Dr Mercola over vergissingen in voeding die tot voedings tekorten leiden. | Bijlage 87 In Amerika beïnvloedt Junkfoodindustrie diëtistenopleidingen | bijlage 88 Dr Coldwell: Elke kanker kan in 2 tot 16 weken genezen worden | Bijlage 89: Want to Know over Tetanus | Appendix 90: Dr. Russel Blaylock | Bijlage 91 Wat zijn opvliegers? | Bijlage 92, Dr Mercola: One in 25 Patients End Up with Hospital-Acquired Infections, CDC Warns | Bijlage 93 Dr Mercola Toxic Combo of Roundup and Fertilizers Blamed for Tens of Thousands of Deaths | Bijlqge 94 New Studies Show Optimizing Vitamin D Levels May Double Chances of Surviving Breast Cancer, Lower LDL Cholesterol, and Helps Prevent Autism | Bijlage 95, Dr.Mercola: How Vitamin D Performance Testing Can Help Optimize Your Health | Bijlage 96: Be Wary About This Food - It Can Wreck Your Ability to Walk, Talk, and Think | Bijlage 97 Gevaren van Vaccinaties (Mercola) | Bijlage 98: Ouders moeten geïnformeerd worden over de gevaren van vaccineren om een goede keus te kunnen maken | Bijlag 99: Zonnebrandmiddelen gevaarlijker dan zon als het gaat om huidkanker | Bijlage 100 Ignoring This Inflammatory Early Warning Signal Could Cost Your Life | Bijlage 101 Mijd Giffen, Niet Voedingsmiddelen! | Bijlage 102 Mentale rust | Bijlage 103: Voordelen van Kurkuma | Bijlage 104: Dr Mercola article Kruid tegen kanker | Bijlage 105: Dr Mercola: Sun , vitamin D and vitamin B3 crucial for longevity | Bijlage 106 Cowspiracy film en kritiek | Bijlage 107 Artemesia een effectief anti-malaria kruid | Bijlage 108, Chemotherapie is gevaarlijk | Bijlage 109 Canola oil, what is it, and is it good or bad for people? | Bijlage 110 Are peanuts good or bad for you? | Bijlage 111 Halloween recipes | Bijlage 112 Vaccinatieschade | Bijlage 113 Immigrants seek herbal remedies | Bijlage 114 more_doctors_confessing_to_intentionally_diagnosing_healthy_people_with_cancer | Bijlage 115 Dangers of vaccinating pregnant women | Bijlage 116 Omega 3-6-9 mengsel | Bijlage 117 Waarom er geen koolzaadolie zit in het omega 3-6-9- mengsel van de g4dv | Bijlage 118 Vaccinaties | Bijlage 119 Judy Wilyman, PhD on amti vaccination | Bijlage 120 Wetenschappelijke argumenten die de Keshe scam blootleggen | Bijlage 121 ECEH bacterie | Bijlage 122 grains | Bijlage 123 Make your own chocolate | Bijlage 124 Vaccine Violence | Bijlage 125 Italian court rules mercury and aluminum in vaccines cause autism: US media continues total blackout of medical truth | Bijlage 126 Dr Mercola: Vaccines and Neurological Damage | Bijlage 127 Why many doctors do not vaccinate their own children | Appendix 128 2 centuries of officoial statistics show vaccines did not save us and These graphs show why many doctors don't vaccinate their own children and Vaccines: A Peek Underneath the Hood | Bijlage 129 Leaflet Infanrix | Bijlage 130 Vaccine Madness | Bijlage 131 Japanse slachtoffers vaccin baarmoederhalskanker slepen overheid en farmareuzen voor de rechter | Bijlage 132 Pregnancy, labour, delivery and child care | Appendix 133 healing diet for our canine friends | Bijlage 134 Flowchart edible or non-edible | Bijlage 135 Keeping children healthy naturally | Bijlage 136 Vaccines and the Amygdala | Bijlage 137 Revolving door between politics and big pharma explained | Bijlage 138 Ingredients Vaccines | Bijlage 139: Medisch scheikundige geeft drie redenen waarom hij zijn kinderen niet laat vaccineren | Bijlage 140 Ryan's story | Bijlage 141 NVKP lezingen dr Hans Moolenburgh | Bijlage 142 HPV vaccine | Bijlage 143 Fluoride | Bijlage 144 Baby dies three days after getting six vaccines | Bijlage 145 Interview Trouw met Dr Hans Moolenburgh | Bijlage 146 Jacob van Lennep | Bijlage 147 Flow chart "to believe or not to believe medical or nutritional advice" | Appendix 148 The case experts make against vaccines | Apendix 149 Dr Mercola article: Experts admit Zika threat fraud | Appendix 150 Sudden deaths among health advocates | Appendix 151 Thimerosal | appendix 152 Herd immunity? | Appendix 153 Formaldehyde in vaccines | Appendix 154 Why doctor's say "Do not take the flu shot!" | Bijlage 155 Vaccineren? Natuurlijk niet! En wel hierom: | Appendix 156 Vaccine makers bypass WHO regulations | Bijlage 157 Het probleem van overbehandeling bij borstkanker | Bijlage 158 Chemotherapie vermoordt u | Bijlage 159 Borstbesparende operatie beter dan amputatie voor overlevingskansen bij borstkanker | Appendix 160 Vaccine induced bone fractures | Bijlage 161 hulpstoffen in Vaccins toegegeven door CDC | Appendix 162 meningitis: symptoms, how to prevent, how to treat | Appendix 163 Training of nutrtionists often shady | Appendix 164 Molecular Biochemist Dr.Lucija Tomljenovic, PhD, explains why vaccines not only don't work, but are extremely harmful and can be lethal as well | Appendix 165 CDC knew about MMR vaccine autism link as early as 1999, but covered it up | Appendix 166 Scientists at the vaccine safety debate January 2011 | Appendix 167 Vaccinated children 5 times more likely to contract auto immune diseases | Appendix 168 Before and after vaccine: this is what mass brain destruction looks like | Appendix 169 Hepatitis B vaccine | Appendix 170 Countries where vaccines are not mandatory and the nazi roots of vaccines and drugcompanies | Appendix 171 The dangers of soybean oil | Appendix 172 Vaccines do not protect against Measles | Appendix 173 HPV vaccine | Appendix 174 Hoogleraar Peter Gøtzsche en anderen over corruptie in de farmaceutische industrie | Appendix 175 Dr Arlan Cage | Appendix 176 How vaccines damage your immune system | Appendix 177 Vaccines are not tested properly | Appendix 178 Documentaries exposing pharma fraud | Appendix 179 Dr Suzanne Humphries | Appendix 180 Dr Russel Blaylock: Vaccinations can kill you or ruin your life | Appendix 181 Doctors who clearly explain why vaccines are neither safe nor effective | Appendix 182 Dr Sherri Tenpenny | Appendix 183 Alan Phillips attorney Vaccine Rights | Appendix 184 Dr Rebecca Carley | Appendix 185 Vaccines bargain basement of the medical industry, says Maurice Hilleman (who developed 36 vaccins) admits AIDS and Cancer causing virusses were added to vaccines | Appendix 186 Many independent studies show vaccine dangers, Damages paid by pharmaceutical companies for vaccine damahge | Appendix 187 The truth behind Vaccinations | Appendix 188: Guess what happened to Nazi war criminals responsible for the genoside of millions: After aquittal or a short prison sentence they went back to being CEO's for big Pharma! | Appendix 189: Mercola: What?s the Right Dose of Exercise for a Longer Life? | Appendix 190 What happened to Dr Mercola? | Bijlage 191: hoofd RIVM zegt Kindervaccinaties veroorzaken hersenvliesontsteking | Appendix 192: Use up stock even though proven unsafe or use cheaper less safe vaccines | Appendix 193: WHO report reveals: Vaccines are made in China without safety control | Appendix194: Vaccine Court has paid 3.7 billion in damages to families | Appendix 195: Autism in California skyrocketed since mandatory vaccination | Appendix 196: MMR Vaccine Causes Seizures in 5,700 U.S. Children Annually | Appendix 197 The history of vaccines | Appendix 198: Studies show unvaccinated children are much helthier than vaccinated ones | Appendix 199: The vaccine-shaken baby syndrom link | Appendix 200: vaccines cause SIDS | Appendix 201: The Dangers Of Vaccines and Vaccination | Appendix 202: Vaccines and the peanut allergy epidemic | Appendix 203: The neurotoxicity of vaccines | Appendix 204: Statistics | Appendix 205:Nervous System | Appendix 206: 6 reasons to say NO to vaccination | Appendix 207: Celebrity anti vaxxers | Appendix 208 Dr John Bergman | Appendix 209 Measles: natural prevention and remedies | Appendix 210: Hepatitis B prevention and treatment | Appendix 211: Dr Shiv Chopra. PhD Microbiologist, vaccine expert | Appendix 212: Thimerosal breaks down into ethyl mercury in the body, and is 50 times more toxic than the methyl mercury found in fish | Appendix 213 Dr Dale Brown | Appendix 214 Vaccines cause autism | Appendix 215 Statistics infant mortality per country | Appendix 216: How to lower glutamate levels in the brain | Appendix 217 David Getoff | Appendix 218 Measles hypes versus facts | Appendix 219: Natural Bug and flea repellents | Appendix 220 Huisarts Hans van der Linde: Het Pillenbedrog | Bijlage 221 Voetmassagekaart | Bijlage 222 Zelf oliën maken | Appendix 223 Life expectancy Statistics | Appendix 224 Medical Mistakes

Laatste wijziging op: 09-02-2017 15:16